ВИРОБНИК ТОВАРУ
Основна мета - задовольняти потребу у товарі на ринку, відповідно до замовлень своїх дистриб'юторів
Beer Factory - пивоварня, яка варить якісне пиво і постачає його на ринок
Ваше завдання варити якісне пиво і постачати його на ринок споживачу. Для цього ви намагаєтесь визначити обсяги виробництва відповідно до попиту на пиво. Але попит на пиво - це потенційні цифри, які покласти в основу планування виробництва досить важко. Саме тому Фабрика з виробництва пива намагається виробляти стільки товару скільки його замовляють дистриб'ютори. Тобто планує своє виробництво відповідно портфелю попередніх замовлень.
Процедура гри
Виготовлення якісного напою потребує певного часу та протікання природніх і технологічних процесів.
Тому для задоволення заявки на поставку пива Фабриці потрібно 2 тиждні (2 раунди гри).

Отримання замовлення
Отримавши замовлення на постачання пива, фабрика його фіксує у власній системі обліку
Формування плану виробництва
Проводить підрахунок залишків товару на власному складі та формує план виробництва.
Виробництво та підготовка поставки
Виготовляє пиво у необхідній кількості та готує поставку для від регіонального дистриб'ютора
Постачання
товару
Здійснює постачання товару відповідно до заявки на склад регіонального дистриб'ютора
Технологія пивоваріння
Класична технологія виробництва пива складається з наступних етапів:
1. Підготовка солоду — солод провіюють і подрібнюють

2. Затирання сусла — подрібнений солод змішується з водою. При затирання крохмаль у зернах розщеплюється в цукру мальтозу і розчинні речовини декстрини. Сусло при цьому набуває солодкуватий смак. Затор — суміш подрібнених зернопродуктів, призначених для затирання, з водою.

3. Фільтрація затору — затор перекачується у фільтр — чан, де відбувається його поділ на неохмелене сусло і дробину. Дробина — нерозчинні залишки ячменю, одержувані в процесі фільтрації затору.

4. Кип'ятіння сусла — сусло з додаванням хмелю а також інших інгредієнтів вариться 1-2 години. Під час кип'ятіння хміль розчиняється, білкові речовини коагулюють і випадають в осад. Крім того, випаровується різні ароматичні компоненти, що несприятливо впливають на смак пива.

5. Освітлення сусла — сусло перекачують у гідроциклон (Вірпул) для відділення нерозчинних залишків ячменю і хмелю. Ці частинки, під дією відцентрової сили, збираються по радіусу гідроциклона. Після 20-30 хвилин відстоювання сусло відділяють від нерозчинного залишку — бруху.

6. Охолодження і аерація сусла — сусло перекачується в бродильний танк. Протягом перекачування воно охолоджується і насичується киснем, необхідним для харчування дріжджів.

7. Бродіння — в отриманий розчин додаються пивні дріжджі, і він зброджується при низьких температурах кілька тижнів. Після доброжування виходить живе пиво. Живе, тому що воно насичене пивними дріжджами (мікроорганізмами), корисними мікро-та макроелементами, в ній дуже високий вміст вітаміну РР. Через це живе пиво завжди має осад на дні.

8. Дозрівання пива

9. Фільтрація — пиво фільтрується від залишків дріжджів. Фільтроване пиво відрізняється тим, що воно більш стабільно, і може зберігатися до 2-х тижнів.

10. Пастеризація — деякі сорти пива піддаються пастеризації — нагрівання до температури 68-72 °C, для збільшення терміну зберігання. Таке пиво зберігається до 6-ти місяців.
Close
Відправити інформацію
Товар
замовлення або відправка товару дистрибютору
0
30
Made on
Tilda